Per garantir els accessos dels teus treballadors a les instal·lacions del teu client, hauràs d'assegurar-te del fet que estiguin creats a la plataforma correctament.

En primer lloc, dirigeix-te al mòdul de Coordinació, a l'apartat Gestió de dades -> Treballadors. Un cop aquí, existeixen diverses maneres de crear treballadors.

Formes per crear treballadors en CTAIMACAE

Els treballadors es poden crear de diferents formes:

• Creant els treballadors individualment en la plataforma
  • Importar els treballadors des d'altres clients CTAIMA
  • Pujant massivament els treballadors a través d'una plantilla Excel

Crear treballadors individualment a la plataforma (recomanat si accedeixes amb CTAIMACAE)

• A la part superior dreta de la finestra trobaràs la iconaen fer clic aquí, hauràs d'accedir a la finestra on hauràs d'incloure les dades del treballador.

Importar treballadors des d'altres clients de CTAIMA (recomanat per usuaris avançats)

• Accediràs des de la icona   situada a la cantonada superior dreta. Podràs seleccionar els treballadors que estiguin donats d'alta en un altre client i hauràs de fer clic a "ACCEPTAR". Els treballadors es crearan automàticament. Tingues en compte que només crearàs als treballadors, la seva documentació no s'associarà.

Per pujar massivament els treballadors mitjançant una plantilla d'Excel (recomanat pels usuaris avançats)

• Hauràs de fer clic a la icona seguint les instruccions i omplint els camps obligatoris. Aquesta solució és molt útil quan tens un volum molt elevat de treballadors per donar d'alta.

Recorda que en tots els casos, les dades obligatòries del treballador són: el NIF, Nom, Cognom i tipus de treballador. També hauràs de marcar si no disposes de fotografia.

Un cop creats els treballadors, hauràs de realitzar dues passes addicionals:

1. Establir els rols fent clic a la icona
  2. Indicar a quin contracte estan associats fent clic a la icona

Quan hagis donat d'alta als treballadors i hagis completat aquestes dues passes, podràs adjuntar la documentació. T'expliquen com realitzar-ho en aquest article:

Adjunta documentació a CTAIMACAE

Consulta tots els articles a la nostra base de coneixement.