Els documents d'informació són tots els documents que el teu client vol fer-te arribar perquè estiguis informat del que està passant a les seves instal·lacions. En aquests documents trobaràs textos informatius o inclús alguns formularis que hauràs d'emplenar més endavant en el cas que vulguis tenir tota la documentació correcta a CTAIMACAE.

És per aquest motiu que la plataforma no et permetrà avançar fins que hagis descarregat i obert tots els documents que s'adjunten.

Pots accedir a ells des del mòdul de Coordinació, a la finestra Informació del client -> documents d'informació.

Recorda que per descarregar-los hauràs de fer clic a la imatge del document a la columna Fitxer.

Quan hagis descarregat i llegit els documents, pots marcar-los com a llegits fent clic a la icona del requadre negre situat al costat de cada document. Hauràs de confirmar la lectura quan en el document aparegui una marca de verificació verda.

Si estàs accedint per primer cop a la plataforma, ara és el moment de crear treballadors.

Consulta tots els articles d'ajuda a la nostra base de coneixement.