Si quan accedeixes al mòdul Coordinació, menú Gestió documental -> Documents d'empresa, no et sol·liciten cap document, pot deures a diverses raons. Aquí t'expliquem com identificar les causes i quina solució donar-te a cadascuna d'elles:

1. El teu client encara no t'ha creat un contracte
  2. No has llegit els documents d'informació
  3. No s'han assignat riscos al contracte

1. El teu client encara no t'ha creat un contracte

Si el teu client encara un contracte per tu, no veuràs documentació al sistema. En aquest cas, hauràs d'esperar al fet que el teu client faci un nou contracte o hauràs de posar-te en contacte amb ell per indicar-li que deus fer-ho per poder adjuntar la documentació.

2. No has llegit els documents d'informació

És un requisit legal llegir tots els documents d'informació que t'entregui el teu client. Pots accedir a ells des del mòdul Coordinació, finestra Informació del client -> Documents d'informació
Recorda que hauràs de descarregar el document i posteriorment fer clic a la icona del requadre negre situat al costat de cada un d'ells. Així confirmaràs la lectura. Podràs revisar si han llegit els documents perquè ara el document apareixerà amb una marca de verificació verda .

3. No s'han assignat riscos al contracte

Els contractes requereixen que assignem els riscos dels teus treballadors generaran a les altres empreses que poden concórrer en el mateix espai de treball. Per ell, hauràs d'accedir al mòdul Coordinació, finestra Informació del client -> contractes i establint els riscos de cada contracte a través de la icona .

Hauràs de fer clic als riscos associats al teu contracte amb una marca de verificació i després fer clic a ACCEPTAR perquè les dades quedin enregistrades.